Diensten Fysiotherapie praktijk

De fysiotherapeut is de deskundige als het gaat over het menselijk houdings- en bewegingsapparaat. Tegenwoordig kun je dan ook zonder verwijzing van een arts bij de fysiotherapeut terecht (Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie).

Na intake, onderzoek en eventueel een aantal passieve technieken, zoals mobilisaties, om de therapie te ‘openen’ zal zo snel als mogelijk is overgegaan worden op actieve functionele revalidatie om de aangedane regio gericht te versterken en zo de belastbaarheid op te bouwen, waardoor de klachten afnemen.

Voor meer praktische informatie zoals huisregels en privacy klikt u hier.

Declaraties

Door de voortschrijdende communicatietechnologie is het in steeds meer gevallen mogelijk om de declaratie voor verzekerden direct met de zorgverzekeraars af te handelen. Dit geldt uiteraard alleen voor de verzekeraars waarmee wij een overeenkomst hebben. Bij een gering aantal van die zorgverzekeraars is dat echter (nog) niet mogelijk.

Indien dat voor uw verzekeraar geldt, ontvangt u van ons een nota die u aan uw verzekeraar kunt doorzenden. Hierbij geldt het tarief dat met uw verzekeraar is overeengekomen.