Contact Fysiotherapie FysioFit Altena

Contactinformatie Almkerk

 

Contactinformatie Giessen
Onze vestiging in Giessen

FysioFit Altena in Giessen is gevestigd in een crossgym studio. Hierdoor zijn er uitgebreide trainingsfaciliteiten. Geschikt voor zowel patiënten die op wat voor niveau dan ook moeten revalideren, als voor (top)sporters die professioneel begeleid willen worden.

Uiteraard beschikken we ook over een ruime behandel- en gespreksruimte waar intakegesprek en fysiotherapeutische behandelingen geheel prive kunnen plaatsvinden. De vestiging in Giessen biedt dezelfde mogelijkheden qua behandeling en dienstverlening als de vestiging in Almkerk, met uitzondering van medische fitness.

Op deze locatie is het ook mogelijk om adviesgesprekken met onze klinisch-psychisch-neuro-immunoloog of orthomoleculaire therapeut te plannen om u te begeleiden met uw voeding, leefstijl of chronsich ziektebeeld.

Neem contact met ons op

Door middel van het onderstaande contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Wij nemen na het ontvangen van uw bericht zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u ons ook direct telefonisch bereiken door te bellen met 0183 769 023. U kunt te allen tijde bij ons terecht voor advies of om bijvoorbeeld een afspraak te maken.

captcha

Contact Informatie
FysioFit Altena Almkerk
  • Kruisstraat 4A, 4286 AN Almkerk
  • Bel Ons: 0183 769 023
  • Of stuur een email naar info@fysiofitaltena.nl
FysioFit Altena Giessen